OM OSS

Europharma Alliance tilbyr et bredt utvalg profesjonelle tjenester innen kontraktproduksjon av kosttilskudd på oppdrag. I vår produksjonsbedrift produserer vi tabletter, kapsler, poser og yter pakketjenester som omfatter flasker, krukker og blisterpakninger. Det som skiller oss ut er individuell tilnærming til enhver klient samt et team som består av kvalifiserte spesialister som tar seg av produksjon og implementering av produkter. Vi produserer kosttilskudd i vår bedrift som ligger i Rzeplin i nærheten av Wrocław.

Order processing
Quality Assuranace
B2B Sales & Promotion
Regulatory Affairs
Account Management
Logistics & Distribution

 

tagi

 

TJENESTER

Vi tilbyr våre klienter tjenester av høyeste kvalitet innen produksjon av kosttilskudd. Vi er virksom som en kontraktprodusent og tilbudet vårt omfatter bl.a.:

powdersFylling av poser av type stickpack

Dette er små, avlange pakninger som fylles med pulver eller stoffer med gelkonsistens. Denne prosessen foregår etter forutgående validering av blandingseffektiviteten av innhold. Produksjon på oppdrag fra merkevaren er undergitt streng kontroll utført ved hjelp av innretninger som detekterer metall. Det er også viktig for ansatte å sjekke om alle poser er tett lukket. Årlig forlater omtrent 80 millioner pakninger av type stickpack vår produksjonslinje.

blisteringBlisterlinjer

Muliggjør bruk av blisterpakninger i forskjellige størrelser som rommer både tabletter og harde og myke kapsler. Innovative metoder og kameraovervåkning automatisk oppdager feil og avvik fra normen, noe som samtidig gjør det lettere å fjerne mangelfulle partier. Takket være effektivt arbeid kan vi skryte at vi produserer cirka 60 millioner blisterpakninger årlig.

 

jarFylling av glasskrukker og flasker

Et annet tilbud innenfor rammer av kontraktproduksjon er fylling av emballasje laget av kunststoffer av høy kvalitet med kapsler, tabletter og flytende former for kosttilskudd.

 

hard gelatinFylling av kapsler

Foregår på en fullstendig automatisert måte. Kapsler fylles med både harde pulvere og pellets. På kontrahentens forespørsel kan de belegges med forskjellige stoffer (bla.a. av vegetabilsk eller gelaktig opprinnelse) og kan ha forskjellige størrelser. Vi produserer cirka 225 millioner kapsler årlig.

 

tabletsTablettlaging

Dette omfatter mange tjenester, inkludert blant annet våt granulering i et fluidisert sjikt og belegging med hydrofile belegg. Alt dette er mulig takket være teknologisk avanserte apparater som muliggjør å produsere cirka 75 millioner tabletter årlig.

 

Hvordan ser kontraktproduksjon av kosttilskudd ut?

Vi satser på pålitelig samarbeid på høyeste verdensnivå. Merkevarens virksomhetsområde stadig utvikles og forbedres takket være implementering av innovative løsninger og ansettelse av erfarne og medarbeidere utdannet i fagfeltet. Vi implementerer stadig nye konsepter og ideer for å oppfylle standarder og forventninger fastsatt i reguleringer som stadig endres. Produkter produsert i våre laboratorier leveres både til det polske og det europeiske markedet. Selskapets produksjonsfasiliteter er fullstendig automatisert og er hele tiden under overvåkning. Vi har profesjonelt etiketteringsutstyr samt kartongmaskiner, skrulokker og capper i forskjellige størrelser.

 

Kontrahenter kan stole på at produkter de bestiller produseres i overensstemmelse med høyeste standarder og til lavest mulig pris. Vi sørger for at gjennomføring av enhver kontrakt tilpasses individuelle krav til vår klient. Kosttilskudd som forlater forskningsenhetene våre forbedres kontinuerlig med tanke på kvalitet. Vi ønsker å stadig utvikle oss og introduserer dermed nye produkter laget i samsvar med gjeldende eller implementerte juridiske reguleringer.

Former for kosttilskudd

Vi gjennomfører bestillinger innenfor rammer av kontraktproduksjon på en individuell måte skreddersydd fullt ut til klientens behov. Det er imidlertid viktig å huske at formen på kosttilskudd avhenger av mange faktorer. Det er først og fremst sammensetningen  som tas i betraktning. Som en av markedsledere tilbyr vi våre klienter mange former for kosttilskudd, herunder:

  • flasker og krukker med forskjellig kapasitet – de kan lages av flere typer kunststoffer (f.eks. glass, aluminium),
  • blisterpakninger – i mange størrelser, laget av flerfargede folier,
  • tabletter, inkludert tabletter som er belagt med vannbasert belegg,
  • avlange poser av type stickpack – brukes oftest til et par grams porsjoner med stoffer,
  • harde kapsler – med to typer belegg (av vegetabilsk opprinnelse, av gelatin)

 

PRODUKTER

bg products

Europharma Alliance har i flere år systematisk utviklet sin virksomhet tilknyttet kontraktproduksjon av kosttilskudd, og sikrer alle klienter fri innsyn i informasjon og trygghet av tilbudte produkter. Takket være over ti års erfaring og et team av høyt kvalifiserte spesialister spesialiserer vi oss på profesjonell formulering og produksjon av kosttilskudd som leveres både til det polske og det europeiske markedet.

Produkter i vårt vareutvalg er et svar på forbrukernes moderne behov, og produseres ved å ta hensyn til de nyeste trendene og dynamiske endringer i reguleringer. Som en erfaren kontraktprodusent av kosttilskudd fokuserer vi på å forbedre produkter som allerede eksisterer på markedet og vi tilbyr helt nye produkter som produseres i samsvar med gjeldende juridiske reguleringer eller juridiske reguleringer som skal implementeres. Vi kan skryte av at vi har erfaring med produksjon av produkter både i liten og stor skala.

KVALITET

ico qualityKVALITETSSERTIFIKAT
isoMEDISINSK UTSTYR og FSMP
ico qualitySAMSVAR MED JURIDISKE REGULERINGER

Som produsent av et bredt utvalg tjenester innen kontraktproduksjon av kosttilskudd har vi gjort vårt ytterste for å sikre at produksjonen i Europharma Alliance foregår i overensstemmelse med gjeldende kvalitetsnormer og restriktive EU-krav. Av den grunn har vi sertifikatet FSSC 22000 basert på ISO-normer, som vi ble innvilget av TÜV Rheinland Cert GmbH, en global leder innen sertifisering av styringssystemer. FSSC 22000-sertifiseringen er forbeholdt kun de beste produsentene i næringskjeden, som ønsker å garantere klienter oppfylling av høyeste krav innen produkttrygghet.

Vi handler som en erfaren kontraktprodusent av kosttilskudd og har også implementert et profesjonelt sytem ISO 13485 dedikert medisinske produkter som er integrert med FSSC 22000-sertifiseringen beskrevet ovenfor. Dette er en internasjonal norm som inneholder detaljerte retningslinjer som gjelder medisinske produkter og som har til formål å sikre høyeste kvalitet på kosttilskudd som tilbys.

Europharma Alliance sikrer alle sine klienter alle nødvendige midler i forbindelse med det opprettholdte samarbeidet og garanterer i så måte at ferdigstilte kosttilskudd er produkter av høyeste kvalitet som oppfyller strenge EU-krav innen mattrygghet. Vi har et internt laboratorium der vi utfører rutinemessige kontroller, mens komplekse tester utføres i uavhengige GLP-laboratorieenheter.

EUs fond

Europharma Alliance gjennomfører i likhet med andre produsenter av kosttilskudd i Polen prosjekter som er finansiert fra EUs midler, blant annet innenfor rammer av Det operative prosjektet intelligent utvikling (2014-2020). For øyeblikket implementerer vi slike prosjekter som blant annet “Utvikling av et betydelig forbedret produkt – vitamin K2 som tilsetningsstoff til produksjon av kosttilskudd” og “Utvikling av et betydelig forbedret produkt – ernæring til spesielle medisinske formål beregnet for pasienter som lider av artrose”. Formålet med prosjektene våre er først og fremst å innføre i Søkernes tilbud produkter som vil skille seg fra produkter som for tiden er tilgjengelige på markedet, med sine egenskaper og anbefalinger.

 

 

CONTACT


Our address:
EuroPharma Alliance Sp. z o.o.
ul. Al. LED 1
55-020 Rzeplin

Phone       :  +48 71 72 59 066
Phone/Fax: +48 71 71 29 290
E-mail: office@pharmaalliance.eu