Tilbudet til Europharma Alliance omfatter et bredt utvalgt komplekse tjenester tilknyttet kontraktproduksjon av kosttilskudd. Dette er også kjent som en tjenesteproduksjon på oppdrag, som også ofte kalles som ekstern produksjon eller outsourcing av produksjon.

Med tanke på våre klienters krav, så vel som dynamiske endringer i juridiske reguleringer som gjelder produksjon av kosttilskudd, garanterer vi profesjonell gjennomføring av ordrer ved å overholde de høyeste kvalitetsstandarder for produksjon. Takket være over ti års erfaring i bransjen har vi klart å skape vårt eget team av høyt kvalifiserte og engasjerte spesialister som tar seg av prosjektering og implementering av produkter.

Hvordan foregår kontraktproduksjon?

Kontraktproduksjon, som er hovedprofilen til Europharma Alliance, utføres ved hjelp av mest moderne og teknologisk avansert utstyr som oppfyller strenge standarder innen produksjon av kosttilskudd. Takket være det er vi i stand til å forsyne markedet med produkter av høyeste kvalitet og samtidig forsøker vi å holde produksjonskostnader på et relativt lavt nivå.

Innen kontraktproduksjon tilbyr vi produksjon og fylling av tabletter, kapsler, pulvere samt helling av geler i poser. Produksjonsfasilitetene våre inkluderer automatiserte kartongmaskiner, spesielle capper, samt profesjonelt etiketteringsutstyr. Vi utfører våre klienters bestillinger regelmessig og i den forbindelse produserer vi tabletter og kapsler pakket i blisterpakninger og beholdere i forskjellige størrelser.

Trygghet og overholdelse av juridiske reguleringer

Vi sikrer våre klienter all nødvendig infrastruktur innenfor rammer av inngåtte tekniske avtaler for å sikre at kosttilskudd produsert av Europharma Alliance er i overensstemmelse med gjeldende EUs mattrygghetsreguleringer. Våre tiltak inkluderer først og fremst:

  • produktrisikovurdering,
  • stabilitetstest,
  • kontroll av miljøforurensningsnivå,
  • overvåking av produksjon, lagring og transport med tanke på temperatur og fuktighet.

Alle rutinemessige inspeksjoner foregår i det interne laboratoriet til Europharma Alliance, mens mer komplekse tester blir utført i uavhengige GLP-laboratorieenheter.