Vi tilbyr våre klienter tjenester av høyeste kvalitet innen produksjon av kosttilskudd. Vi er virksom som en kontraktprodusent og tilbudet vårt omfatter bl.a.:

powdersFylling av poser av type stickpack

Dette er små, avlange pakninger som fylles med pulver eller stoffer med gelkonsistens. Denne prosessen foregår etter forutgående validering av blandingseffektiviteten av innhold. Produksjon på oppdrag fra merkevaren er undergitt streng kontroll utført ved hjelp av innretninger som detekterer metall. Det er også viktig for ansatte å sjekke om alle poser er tett lukket. Årlig forlater omtrent 80 millioner pakninger av type stickpack vår produksjonslinje.

blisteringBlisterlinjer

Muliggjør bruk av blisterpakninger i forskjellige størrelser som rommer både tabletter og harde og myke kapsler. Innovative metoder og kameraovervåkning automatisk oppdager feil og avvik fra normen, noe som samtidig gjør det lettere å fjerne mangelfulle partier. Takket være effektivt arbeid kan vi skryte at vi produserer cirka 60 millioner blisterpakninger årlig.

 

jarFylling av glasskrukker og flasker

Et annet tilbud innenfor rammer av kontraktproduksjon er fylling av emballasje laget av kunststoffer av høy kvalitet med kapsler, tabletter og flytende former for kosttilskudd.

 

hard gelatinFylling av kapsler

Foregår på en fullstendig automatisert måte. Kapsler fylles med både harde pulvere og pellets. På kontrahentens forespørsel kan de belegges med forskjellige stoffer (bla.a. av vegetabilsk eller gelaktig opprinnelse) og kan ha forskjellige størrelser. Vi produserer cirka 225 millioner kapsler årlig.

 

tabletsTablettlaging

Dette omfatter mange tjenester, inkludert blant annet våt granulering i et fluidisert sjikt og belegging med hydrofile belegg. Alt dette er mulig takket være teknologisk avanserte apparater som muliggjør å produsere cirka 75 millioner tabletter årlig.

 

Hvordan ser kontraktproduksjon av kosttilskudd ut?

Vi satser på pålitelig samarbeid på høyeste verdensnivå. Merkevarens virksomhetsområde stadig utvikles og forbedres takket være implementering av innovative løsninger og ansettelse av erfarne og medarbeidere utdannet i fagfeltet. Vi implementerer stadig nye konsepter og ideer for å oppfylle standarder og forventninger fastsatt i reguleringer som stadig endres. Produkter produsert i våre laboratorier leveres både til det polske og det europeiske markedet. Selskapets produksjonsfasiliteter er fullstendig automatisert og er hele tiden under overvåkning. Vi har profesjonelt etiketteringsutstyr samt kartongmaskiner, skrulokker og capper i forskjellige størrelser.

 

Kontrahenter kan stole på at produkter de bestiller produseres i overensstemmelse med høyeste standarder og til lavest mulig pris. Vi sørger for at gjennomføring av enhver kontrakt tilpasses individuelle krav til vår klient. Kosttilskudd som forlater forskningsenhetene våre forbedres kontinuerlig med tanke på kvalitet. Vi ønsker å stadig utvikle oss og introduserer dermed nye produkter laget i samsvar med gjeldende eller implementerte juridiske reguleringer.

Former for kosttilskudd

Vi gjennomfører bestillinger innenfor rammer av kontraktproduksjon på en individuell måte skreddersydd fullt ut til klientens behov. Det er imidlertid viktig å huske at formen på kosttilskudd avhenger av mange faktorer. Det er først og fremst sammensetningen  som tas i betraktning. Som en av markedsledere tilbyr vi våre klienter mange former for kosttilskudd, herunder:

  • flasker og krukker med forskjellig kapasitet – de kan lages av flere typer kunststoffer (f.eks. glass, aluminium),
  • blisterpakninger – i mange størrelser, laget av flerfargede folier,
  • tabletter, inkludert tabletter som er belagt med vannbasert belegg,
  • avlange poser av type stickpack – brukes oftest til et par grams porsjoner med stoffer,
  • harde kapsler – med to typer belegg (av vegetabilsk opprinnelse, av gelatin)